Cum sa transformi traficul generat de Facebook in clienti fideli pe site-ul tau

Haide sa stam de vorba la un pahar de sampanie: Campaigns – Agentia de Marketing Digital care duce la superlativ conceptul de e-Commerce

VORBESTE CU UN EXPERT VORBESTE CU UN EXPERT

Livram rezultate
pentru afacerea ta

Targetarea audientei
potrivite

Altfel spus, setarea ad-urilor in functie de varsta, locatia, interesele si comportamentele user-ilor. Indiferent daca vrei sa tintesti catre un public cu totul nou, sau daca doresti sa te adresezi unuia similar cu cel actual, echipa noastra se va ocupa de absolut tot – si nu numai.

Brand Awareness
de la A la Z

Te ajutam sa iti faci vocea auzita, si ii facem pe useri sa fie cat mai constienti de ceea ce ai de oferit - fie ca vorbim de servicii sau de produse. Atunci cand vine vorba de vanzari, cu cat user-ul este mai familiarizat cu brand-ul tau, cu atat va creste si probabilitatea ca el sa cumpere produsul/serviciul pe care il oferi.

Crestem Veniturile,
cu Focus pe Sales & Leads

Indiferent daca ai o mica intreprindere sau o afacere cunoscuta la nivel national, puterea Facebook-ului nu trebuie nicidecum subestimata. Daca privesti lucrurile din prisma marketing-ului, publicitatea pe Facebook va avea ultimul cuvant de spus – atunci cand vine vorba de promovarea brand-ului tau.

Generam Trafic pentru Site-ul Tau

Prin intermediul campaniilor de Clicks, si directionam clientii catre Landing Page-urile alese cu precizie, eficienta si rentabilitate.

Remarketing

Cu ajutorul Faceook Pixel (un fragment de cod, necesar monitorizarii intregii activitati pe care user-ul o desfasoara pe site-ul tau). Pixel te ajuta sa identifici vizitatorii anteriori si sa iti permite totodata sa modelezi pe baza comportamentelor lor, adu-urile din Facebook. Echipa noastra e pregatita sa profite de fiecare oportunitate de crestere a brand-ului, indiferent daca vorbim de Sales, Leads sau Traffic.

Tracking and Analytics

Mai mult de atat, stapanim destul de bine si Google Ads – desigur, cu o atentie sporita in ceea ce priveste bugetul. Costurile de promovare functioneaza pe principiul Cost-per-Click, asadar platesti doar atunci cand cineva da click pe anuntul tau. Ajutam afacerile sa se conecteze cu oamenii potriviti, la momentul potrivit, cu mesajul potrivit.

Completează formularul
și te contactăm noi în maxim 24 ore!

Oferim Asistenta si in Ceea ce Priveste:

Sustinere din Partea Echipei de Creatie

Pentru a avea un impact real, cream de la zero solutii grafice inovative, dar in acelasi timp ne ocupam si de partea de productie video – prin intermediul Adobe Suite (Photoshop, InDesign, After Effects).

Catalog de Produs

Pentru a ne asigura ca produsul tau are indeajuns de multa vizibilitate, te ajutam sa construiesti catalogul de produse.

Facebook Marketing Partner

Avem acces 24/7 la inginerii Facebook, care ne tin la curent cu cele mai recente optimizari ale algoritmilor, pentru a ne ajuta sa ne desfasuram activitatea mai eficient.
Vorbeste cu un Expert

De ce sa alegi Campaigns? Este evident!

Suntem experti in Digital Marketing pe urmatoarele segmente: Fashion, Apparel si Lifestyle.
Cream audiente care ofera rezultate palpabile.
Te eliberam de agonia estimarilor bugetare si te ajutam sa alegi bugetul potrivit pentru a-ti atinge obiectivele pentru a ajunge cat mai sus in Google Search.
Avem oameni specializati in cercetare, si manageri de campanie gata sa transmita doar vesti bune!
Testimoniale

Clientii Nostri Remarcabili

Atunci cand oamenii vorbesc despre noi, spun ca suntem

“Pur si Simplu Remarcabili”

Împreună am făcut primii pași pe un drum lung, plin de suișuri și coborâșuri - drum în continuare construit prin multă muncă, bucățică cu bucățică, iar cifrele spun tot: din august până în decembrie 2020, s-a înregistrat o creștere a vânzărilor cu peste 300%.
Raluca, mamzelle.ro
Vorbeste cu un Expert