Campanii Google Adwords/ Ads

Vrei rezultate masurabile si performanta operationala din promovarea pe Google Ads?
Campaigns este expertul dedicat pentru succesul magazinului tau online de fashion sau lifestyle!

VORBESTE CU UN EXPERT VORBESTE CU UN EXPERT

Tipuri de Google Ads

Google
Search

Este probabil cel mai de notorietate serviciu oferit de Google Ads. Bazat pe intentia demonstrabila a userului de a gasi un produs sau un serviciu atunci cand face o cautare, Google Search are o plenitudine de setari specifice optimizarii si personalizarii oricarei campanii in raport cu nevoile specifice business-ului tau.

Google
Display

Google Ads Keywords Campaigns Google Ads Dynamic Search Campaigns Google Ads Remarketing Keywords Google Search cu email targeting Google Display este unealta perfectă pentru afisarea reclamelor de tip banner in reteaua de parteneri Google, atat pentru un target nou, cat si pentru vizitatorii existenti ai business-ului tau online.

Retargeting
Ads

Google Display in Gmail Google Display in Gmaps

Youtube
Marketing

Permit afisarea reclamelor din Google Ads unor audiente specifice ce au mai interactionat cu site-ul tau. Google AdWords Dynamic Remarketing

Shopping
Ads

sau Product Listings Ads dedicat retailerilor foloseste date din contul de Google Merchant pentru a stabili daca afiseaza sau nu o reclama in urma unei căutari. Google Ads pot fi de tipul: Product Shopping ads, Showcase Shopping ads, Local catalog ads.

Waze
Ads

Waze ads ofera urmatoarele tipuri de publicitate: Branded Pins (pe harta va fi afisat un pin care aminteste soferilor ca magazinul este in drumul lor), Promoted Search (magazinul va fi promovat in partea de sus a rezultatelor cautarii, incluzand si logo-ul) si Zero Speed Takeovers (atunci cand soferii se opresc complet, va fi afisata o reclama cu afacerea/ magazinul tau).

Completează formularul
și te contactăm noi în maxim 24 ore!

Vorbeste cu un Expert

De ce sa alegi Campaigns? Este evident!

Suntem experti in Digital Marketing pe urmatoarele segmente: Fashion, Apparel si Lifestyle.
Fiindca ne place tracking-ul si implementarea GTM
Facem cele mai bune segmentari de audiente, pentru rezultate vizibile
Te scutim de calculele aferente si venim cu o propunere de buget optim ce acopera nevoile tale
Atunci cand oamenii vorbesc despre noi, spun ca suntem

“Pur si Simplu Remarcabili”

Împreună am făcut primii pași pe un drum lung, plin de suișuri și coborâșuri - drum în continuare construit prin multă muncă, bucățică cu bucățică, iar cifrele spun tot: din august până în decembrie 2020, s-a înregistrat o creștere a vânzărilor cu peste 300%.
Raluca, mamzelle.ro
Vorbeste cu un Expert